Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gündem

TikTok fenomeni Furkan Ağluç, Azerbaycanlı sevgilisi tarafından ‘asansörde’ aldatıldı!

Çobanlık yaparken paylaştığı videolarla sosyal medya platformu TikTok’ta büyük ilgi gören ve kısa sürede yüksek takipçi sayısına ulaşan Furkan Ağluç, kendisi gibi fenomen olan Azerbaycanlı Nia ile aşk yaşıyordu. Çift evlilik hazırlığı yaparken Nia’nın asansörde bir erkekle öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medya platformu ‘ta çektiği videolarla  olan çoban  isimli genç, bir süredir kendisi gibi Azerbaycan’da fenomen olan Nia ile nişanlanmıştı.

Genç fenomen Nia’nın başka bir erkekle öpüştüğü anlara ait video ortalığı karıştırdı. Ağluç, “Çok sevmiştim, harcanan ben oldum” dedi.

ASANSÖRDE ALDATILDI

TikTok’ta çektiği videolarla ünlenen ve çobanlık yaparken

içerik üreten Furkan Ağluç, Azerbaycanlı fenomen Nia Kurbanova ile aşk yaşıyordu. Yüzük takıp nişanlanan çift, aldatma skandalı ile gündeme geldi. Nia’nın ortaya çıkan son videosunda başka bir erkekle öpüştüğü görüldü.

“EVLENECEĞİM KADIN BUDUR DEDİM”

Yaşananların ardından bir video paylaşan Ağluç ise “Çok sevdim, evleneceğim kadın budur dedim ama yalanmış. Harcanan ben oldum” ifadelerini kullandı.

FURKAN AĞLUÇ KİMDİR?

Tiktok’ta herkesin yüzene aşine olduğu isim Furkan Ağluç, 2000 yılında Iğdır’da doğmuştur. 24 yaşındaki genç yetenek, Iğdır’da ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Furkan Ağluç hakkında çok daha fazla detaylı bilgiye erişilememektedir.

Furkan Ağluç’un nişanlısı olan  Kurbanova

Azarbaycan’da da sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya platformu TikTok’ta içerikleriyle dikkat çeken Furkan Ağluç isimli genç, bir süre önce kendisi gibi Azerbaycan’da fenomen olan Nia ile nişanlandığını duyurmuştu.

DİĞER VİDEOLAR