Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prof.Dr. Esat Orhon’dan Kardeşlik Çağrısı.

Şiddete Uğrayan Hakeme Gösterilen Duyarlılık Hakime Hekime Polise Askere de gösterildiğinde Toplumsal Barış sağlanır. Eğer bu ülkede Kardeşlik, Barış ve Sevgi ortamını koruyamaz ve sağlayamaz isek; ne hizmet edecek kamu görevlileri ne de hizmet edilecek halk buluruz.

Şiddete Uğrayan Hakeme Gösterilen

1980 senesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.
1980 senesinde Ankara Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda başladığı Uzmanlık Eğitimini 1985 senesinde tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.
1985 senesinde “Ovülasyon İndüksiyonunda Ultrasonografik Follikülometri” üzerine uzmanlık tezi verdi. 1985 – 1989 senelerı içinde Çanakkale Deniz Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yaptı.
1989 senesinde Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde Yardımcı Doçent’lik görevine atandı.
1994 senesinde Amerika Birleşik Devletleri Tennessee Eyaleti Nashville’deki Vanderbilt University Medical School Department Of Obstetrics & Gynecology, Center for Reproductive Research’de In Vitro Fertilizasyon eğitimi gördü ve Research Fellowship Sertifikası aldı.
Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Üremeye Yardımcı Teknikler Ünitesi’nin kuruluşunda aktif görev yaptı.
1992 senesinde Doçent, 2003 senesinde Profesörlüğe atandı.